-49%

Szél napenergia hibrid rendszer MPPT töltésvezérlő 400w-tól 1000w-ig szél 400w-tól 1000w-ig napenergia 12V 24V 48V szabályozó a szélgenerátorhoz

43 402 Ft101 684 Ft

Napenergia hibrid rendszer

Törlés

JELLEMZŐK:

1. Vízálló. A vízálló, korróziógátló, szigetelt védelmet kifejezetten az áramköri lapokhoz tervezték. A ház szintén vízálló.

2. Opcionális TTL232 kommunikáció. A szabványos TTL232 kommunikációs mikroport megkönnyíti a rendszer számítógépen történő felügyeletét. (RS485, rövid távú vezeték nélküli opcionális), USB-RS232 kábellel nagyon kényelmes az adatcsere a vezérlő és a számítógép között.

3. Nem történne kár, miközben a napenergia-bemenet tartósan fordítva van bekötve. A vezérlő a fordított csatlakozás kijavítása után tovább működik.

4. A vezérlő automatikus szélturbina MPPT (bemeneti maximális teljesítménykövetés) üzemmódot vagy 5 szegmensű illeszkedő görbe bemeneti konfigurációs módot biztosít (fordulatszám vs bemeneti áramgörbe vagy bemeneti feszültség vs bemeneti áramgörbe), amely maximalizálhatja a villamosenergia-termelés hatékonyságát alacsony szélsebesség mellett.
12V-os akkumulátor esetén a töltési kezdőfeszültség 6V; 24V-os akkumulátor esetén a töltési kezdőfeszültség 12V.

5. Több kimeneti üzemmód. A vezérlő különböző kimeneti üzemmódokat biztosít (fényvezérlés, idővezérlés, reggeli fény), amelyek megvalósíthatóak a különböző alkalmazásokhoz.

6. A vezérlő kiszámíthatja a kumulatív előállított teljesítményt, a fennmaradó teljesítményt, a fordulatszámot, az áramot, a hőmérsékletet és egyéb adatokat.
A vezérlő nem csak a hagyományos adatokat jeleníti meg, mint például a szélturbina / napelem / akkumulátor kimeneti áramát / feszültségét / teljesítményét, hanem a szél / napelem által termelt kumulatív teljesítményt, a fennmaradó akkumulátorteljesítményt és a fordulatszámot is.
Szél: bemeneti feszültség/áram/teljesítmény/kumulatív teljesítmény/fordulatszám/terhelési áram.
Napenergia: bemeneti feszültség/áram/teljesítmény/kumulatív teljesítmény.
Akkumulátor: feszültség/töltési áram/teljesítmény/kumulatív teljesítmény.

7. Védelmek:
Szél: túlfordulatszám-védelem, túláram-védelem, indukált villámcsapás elleni védelem.
Napenergia: Fordított kapcsolás elleni védelem
Akkumulátor: Fordított polaritás elleni védelem (biztosíték kiégése), túlfeszültség elleni védelem, alacsony feszültség elleni védelem (közvilágításhoz).
Szigetelési fokozat: IP41

CSOMAGOLÁSI LISTA:

1.MPPT vezérlő 1 darab.
2.USB hosszabbító kábel 1 db.(választható)
3.Digitális kábel 1 db.(választható)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top