-35%

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt

463 636 Ft

+ Ingyenes Szállítás
Biztonságos Fizetés

Ingyenes szállítás az ország teljes területén. Ebben a hónapban.

 • Minőségi eszközök
 • Házilag is könnyen telepíthető!
 • Nem engedélyköteles

Napelem Hordozható Erőmű 200W Monokristályos Szolár Panellel

Előnyök:

 • Hordozható erőmű NAPELEMMEL EGYÜTT!!
 • Nagy teljesítmény
 • Lítium-ion akkumulátor
 • Akár 11 elektromos eszköz egyidejű töltése

Hordozható Erőmű – 700W /2000W

 

Napelemes töltés 200 W-ig, töltési feszültség, mint a kereskedelmi napelemek kimeneti teljesítménye (18V-70, VMPPT funkcióval), az alkalmazás legújabb verziója 2022-ben, USB-C kimenet 24 W-tal nagyobb, mint 100 W-os frissítés. A maximális teljesítményarány 3300 W, javítva a mikrohullámú sütők pillanatnyi túlterhelésének problémáját.

Hordozható akkumulátor akár 11 elektromos eszköz egyidejű töltéséhez, 2000 W-os hordozható power bank 4 AC kimenettel (névleges 2000 W túlfeszültség 4000 W, szinuszhullám), 4 USB porttal (5V3.5A/9V2.5A/12V2A) és USB porttal (100W-os gyorstöltés) és egy autós port (13V10 terhelhetőség A: A maximális terhelhetőség 1 1 készüléket tud egyszerre tölteni. Nemcsak szabadtéri tevékenységekhez, például éjszakai autós kempingezéshez, hanem áramforrásként is használható katasztrófaelhárításhoz földrengések alatt stb..

Könnyű kezelés speciális alkalmazáson keresztül, kapcsolható 50HZ-60HZ otthoni akkumulátor, 2000W hordozható tápegység használható iOS vagy Android terminállal az S2000 és a hordozható akkumulátor távolról történő működtetésére. Mivel az akkumulátor töltöttségi szintjét, a hátralévő időt és a be-/kikapcsolás funkciót a terminál szabályozza, ez nagyon kényelmes, mivel nem kell minden lépést külön-külön végrehajtani. Ezenkívül a frekvencia 50 Hz-ről 60 Hz-re változik a régiótól függően.

3 töltési mód, kombinált maximális bemeneti teljesítmény 900 W, nagy kapacitású akkumulátor, amely 1,5-2 óra alatt teljesen feltölthető, S2000 hordozható töltő egyszerre 400 W AC bemenetet és 500 W napelem bemenetet (XT60 csatlakozó) tud egyszerre feltölteni 2 óra alatt. Ezen kívül az XT60 bemeneti port egy beépített MPPT vezérlővel rendelkezik, amely automatikusan meghatározza a maximális teljesítményszintet napenergiával történő töltéskor, maximalizálva a töltési hatást. Egyportos töltéshez: 1. Mellékelt AC adapter töltő (4 óra) 2. Csatlakoztassa autós szivargyújtón keresztül az XT60 porthoz, 3. Töltés napelemes panelen keresztül (500W a legrövidebb idő alatt 3-4 óra alatt teljesen feltölthető).

Eredeti szinuszos 2000W AC kimenet, normál konnektorhoz hasonlóan stabilitást biztosít ALLPOWERS hordozható tápegységgel 2000W AC kimenet, használható otthoni mikrohullámú sütőkhöz, munkaeszközökhöz, elektromos autókhoz, a szokásos kültéri világításon és elektronikán kívül olyan termékek, mint a kis hűtőszekrények vagy notebook PC-k. Ezenkívül a szinuszos hullámforma, amely közel áll a háztartási áramhoz, lehetővé teszi a precíziós frekvenciájú eszközök, például a számítógépek mozgását.

Hordozható, masszív kialakítás, kiváló biztonság és tartósság, az S2000 hordozható tápegység kompakt és könnyű kialakítású, amely figyelembe veszi a hordozás kényelmét. Ez egy olyan termék, amelyre vezetés közben vagy a szabadban támaszkodhat. Rövidzárlat, túltöltés, túltöltés, túlmelegedés stb. elleni védelem. Számos nemzetközi tanúsítványt és biztonsági szabványt kapott (ISO 9001, UN38.3 japán PSE megfelelőségi tanúsítvány) a nagy megbízhatóság és tartósság érdekében. Az S2000 akkumulátorkezelő rendszerrel (BMS) van felszerelve, amely megvédi az akkumulátort a túlfeszültségtől és a túlmelegedéstől, és megerősíti a gyors hőmérséklet-változások figyelését és figyelmeztetését. Ez meghosszabbítja a beépített lítium-ion akkumulátorok (6 db) élettartamát és nagy teljesítményt biztosít.

A csomag tartalma:

 • 2000W Hordozható Erőmű
 • AC Töltőkábel
 • XT60 Napelem Töltőkábel
 • Kézikönyv

 

 

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 9
Hordozható Erőmű
Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 5
Hordozható Erőmű okos telefonos app irányítással
Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 4
Hordozható Erőmű – Akár 11 elektromos eszközt is képes párhuzamosan tölteni
Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 3
Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt

 

200W Napelem

Előnyök:

 • Magas konverziós hatékonyságú napelem: A magas konverziós hatásfokú 200 W-os összecsukható napelem több energiát termel, és jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos napelemek bármilyen időjárás esetén.
 • ETFE anyag & IP66 vízálló: 200 W-os hordozható napelem, fejlett laminált technológiával és tartós ETFE anyaggal a felületén, amely tartósabb és karcállóbb. IP66 vízálló, így minden irányból megvéd a nagynyomású vízsugártól.
 • Hordozható, összecsukható és rugalmas napelem támasztékkal: Összecsukható kialakítás TPE gumi fogantyúval. Kényelmes, bárhová magával viheti. Állítsa be a kívánt szöget a támasztékkal. Ideális kültéri tevékenységekhez, és váratlan áramszünetek esetén is.
 • Napelemes töltő MC-4 kimenettel: MC-4 kimenettel (max. 25A) és különböző méretű csatlakozókkal (MC-4 – Anderson, MC-4 – DC kábel), kompatibilis a legtöbb a piacon kapható napelemes generátorral/hordozható erőművel.
Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 10
Napelem és tartozékai

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 11

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 12
Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt – Az ideális társ kempingezéshez, utazáshoz, lakóautózáshoz…

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 13

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 14
Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt – Ideális társ túrázóknak, horgászoknak, vadászoknak…

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 8

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 7

Napelem Hordozható Erőmű Napelemmel Együtt 6

 

Csomag tartalma:

 • 200 W-os monokristályos összecsukható napelem
 • MC-4-Anderson kábel
 • MC-4-DC kábel
 • 5 laptop csatlakozó
 • Felhasználói kézikönyv

Termékjellemzők:

 1. A megszokottnál sokkal magasabb hatásfok.
 2. Az ETFE anyag miatt remek választás lakóautókhoz, kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, országúti kirándulásokhoz és egyéb szabadtéri kalandokhoz.
 3. Az állítható támasztékok megkönnyítik a felszerelést, és a szög beállítását a jobb napfényelnyelés érdekében.
 4. Az IP66 vízállóság megvédi a fröccsenő víztől (ne tegye eső alá, és ne áztassavízbe).
 5. Az MC-4 kimenet 25A (max.) áramot képes leadni, míg az egyenáramú port csak 10A-t szállít, így a töltés gyorsabb és biztonságosabb.
 6. A vízálló tárolótáskába minden tartozék elfér, nem kell aggódnia amiatt, hogy elveszíti a tartozékokat, ami befolyásolná az eszköz használatát.

 

 

Scroll to Top