-38%

12V 150Ah mélyciklusú lítium-ion akkumulátor csomag – 150Ah Lifepo4 újratölthető akkumulátor

30 851 Ft199 824 Ft

Miért érdemes lítiumra váltani?

A hosszabb élettartam, a karbantartásmentesség és a gyorsabb töltés csak néhány előnye a lítiumnak az ólom-sav akkumulátorokkal szemben. Így a befektetés hosszú éveken keresztül kivételesen megtérül.

A lítium-vas akkumulátorok kivételes minőségűek, mivel autóipari minőségű LiFePO4 cellákból készülnek, amelyek nagyobb energiasűrűséggel, stabilabb és nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek.

Törlés

12V 150Ah mélyciklusú lítium-ion akkumulátor csomag – 150Ah Lifepo4 újratölthető akkumulátor

1 db = 12 Voltos 150Ah napelem akkumulátor

2 db = 24 Voltos 150Ah napelem akkumulátor

4 db = 48 Voltos 150Ah napelem akkumulátor

A lítium-vas akkumulátorok kivételes minőségűek, mivel autóipari minőségű LiFePO4 cellákból készülnek, amelyek nagyobb energiasűrűséggel, stabilabb és nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek. A legmagasabb szintű biztonság az akkumulátorban lévő cellára vonatkozó UL vizsgálati tanúsítvány alapján. Mivel nincs sav az akkumulátorban, biztonságosan felszerelhető bármilyen helyzetben. Ez teszi a lítium-vas akkumulátorokat tökéletessé a napelemes házak, lakóautók, kempingek, golfkocsik, lakóautók, off-grid alkalmazások számára.

A LiFePO4 akkumulátor 4000+ ciklust biztosít, ami több mint 10-szerese a 200~500 ciklusú ólomsavas akkumulátornak. Az Ampere Time LiFePO4 akkumulátor 10 éves élettartammal rendelkezik, ami háromszor hosszabb, mint az ólomsav 3 éves élettartama.

A LiFePO4 akkumulátor súlya csak 1/3 * az ólomsavas akkumulátorok súlyának, ami jó választás a lakóautókhoz, a tengeri és a hálózaton kívüli alkalmazásokhoz, amikor a szerelés vagy a mobilitás is fontosabbá válik.

95%* hatékonyság: A LiFePO4 akkumulátor lapos kisülési görbéje a kapacitás kihasználásának akár 95%*-ig 12,8V felett tartja a feszültséget, csillagászati növekedést biztosítva az üzemidőben, szemben az ólomsavas akkumulátorok mindössze 50%-ával. Ez a termék a legjobb választás a kültéri kemping áramellátáshoz és az otthoni telepítéshez.

100%-os védelem: A LiFePO4 akkumulátor beépített BMS (Battery Management System) rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a túltöltéstől, a túlzott kisütéstől, a túláramlástól és a rövidzárlattól, kiváló önkisülési sebességgel.

Működési hőmérséklet: Töltés: 0°C–50°C; kisütés: -20°C–60°C. Memóriahatás nélkül, függetlenül attól, hogy milyen állapotban van az akkumulátor, azonnal használható, amint feltöltötték. Az Ampere Time LiFePO4 akkumulátor IP65 szintű vízálló, így nem kell aggódnia a beltéri vagy kültéri telepítés miatt.

Miért érdemes lítiumra váltani?

A hosszabb élettartam, a karbantartásmentesség és a gyorsabb töltés csak néhány előnye a lítiumnak az ólom-sav akkumulátorokkal szemben. Így a befektetés hosszú éveken keresztül kivételesen megtérül.

Fedezze fel a lítium előnyeit

Az ólom-sav és más lítium akkumulátorokhoz képest a lítium-vasfoszfát akkumulátorok jelentős előnyöket kínálnak, többek között jobb kisütési és töltési hatékonyságot, hosszabb élettartamot és a mélyciklusok képességét az energia fenntartása mellett. A LiFePO4 akkumulátorok gyakran magasabb árcédulával rendelkeznek, de a termék élettartamát tekintve sokkal kedvezőbb költséggel. A karbantartás hiánya és a szuper hosszú élettartam miatt érdemes befektetésnek és okos hosszú távú megoldásnak számítanak.

A lítium gyors és hatékony

A lítium nagy sebességgel képes töltődni és kisülni, ami maximális sokoldalúságot biztosít mindenféle alkalmazáshoz. A gyors töltés minimalizálja az állásidőt, a lítium nagy kisütési sebessége pedig tökéletes a kirobbanó teljesítményhez. Az ólom-sav akkumulátorokat hosszabb idő alatt, szakaszosan kell tölteni, és a nagy kisütési periódusok során nem teljesítenek hatékonyan, így kevésbé sokoldalúan használhatók, mint lítiumos társaik. A lítium hatékonysága páratlan, különösen nagy igénybevételű helyzetekben. Az ólom-sav akkumulátorokkal ellentétben a hőmérséklet-ingadozás és az energia lemerülése alig befolyásolja a lítium teljesítményét. A lítium a logikus választás olyan alkalmazásokhoz, amelyek kimerítik az akkumulátorokat, vagy szélsőséges időjárási körülmények között futnak.

A lítium a könnyűsúly bajnoka

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top