-28%

12V 5KW dízel légfűtés – Állófűtés

87 171 Ft89 866 Ft

Törlés
Cikkszám: Q4OGC3HGYIPI Kategória:

Fűtés: ez a kis eszköz tökéletesen bevált, állófűtésként és garázsfűtésként. Ilyeneket használnak hajókban, lakóbuszokban, és tanyákon.

Nem kell nagy kémény, (bár van kéménye és ezért nem büdös tőle a levegő) de csak 2 cm kis lyuk kell neki az ablakpárkányon, vagy az ajtókeretben.

5000 Watt az rengeteg. Két nagy öntöttvas radiátornak felel meg, de sokkal hatékonyabb és gyorsabb.

4 irányba vagyis akár négy helységbe is lehet küldeni a meleg levegőt, amennyiben erre szükség lenne. Az elosztóval rendelkezik a szerkezet.

Egy távirányítóval lehet indítani, majd saját termosztátja figyeli a hőmérsékletet és csökkenti a ventilátor teljesítményét. Ez után már csak kb 1 dl gázolajat fogyaszt óránként. Ez most a legjobb megoldás erre a célra. Amíg ki nem hozzák az ingyen fűtést, amivel sziget üzemmódban lehet majd ingyen fűteni.

 

 


 

12V 5KW dízel légfűtés
Amikor hideg lesz, biztosítjuk Önnek ezt a 12V-os dízel fűtőberendezést, hogy egész télen melegítse. A fűtő dízel gyorsan felmelegszik és gyorsan megszünteti az ablakok fagyát. Az alacsony üzemanyag- és energiafogyasztásnak köszönhetően hosszabb üzemidőre is alkalmas. Ezt a 12V-os dízel állófűtést bárhová felszerelheti a járművében, és hatékonyan működtetheti távirányítóval vagy az LCD-panelen keresztül. A dízel fűtőfurgonunk praktikus reggeli társ minden dízel járműhöz, és ideális beltéri használatra.

All-in-one dízel fűtőberendezés

LCD és távirányító

Professzionális belső szerkezet

Könnyed telepítés

Gyors fűtés és alacsony zajszint
A 12V 5KW dízel légfűtő gyors felmelegedést ér el még -40 ℃ hőmérsékleten is, gyorsan eltávolítva az ablakok fagyát az autójáról. A zajszintet is hatékonyan csökkenti a fúvósebesség-szabályozás, a csendes ventilátor és az olajszivattyú.

Energiahatékony üzemanyag-szivattyú
Dízel fűtőberendezésünk rendkívül energiatakarékos, alacsony, 0,64 (L/H) üzemanyag-fogyasztással. Emellett az üzemanyagszivattyú befecskendezési frekvenciáját és a beszívott levegő mennyiségét az ECU pontosan szabályozza az élettartam meghosszabbítása érdekében.

Stabil alumínium szerkezet
Az égéstér, az alap és a hőelvezető skála mind homokfúvott alumínium alkatrészek. Ez a dízel állófűtés integráltan van kialakítva, egyenletes hőelvezetéssel és magas hőmérsékletű ellenállással rendelkezik.

LCD monitor és távirányító
A digitális LCD-monitorral a parkolófűtő kézi/automatikus üzemmódot biztosít a hőmérséklet beállításához. Az időzítő funkcióval előre beállíthatja a fűtéskapcsolási időt is, és távirányítóval előmelegítheti autóját.

Egyszerű és rugalmas telepítés
Parkolófűtőnk teljes szerelési csomaggal érkezik, beleértve az alapvető alkatrészeket, csöveket és szerszámokat. Könnyen használható és rugalmasan felszerelhető több helyre a járművén vagy nyaralóban, otthonában.

Dízelüzemű járművek és beltéri használat
A buszfűtés a legnagyobb munkamagasságot akár 5500 méterig is elérheti. Általában különböző dízel járművek, például lakóautók, buszok, furgonok stb. fülkefűtésére alkalmazzák. Alkalmas otthoni, raktári és egyéb beltéri használatra is.

Csomag tartalma

1 x All-in-one dízel fűtőberendezés (ahogy a képen látható)

1 x távirányító

1 x hangtompító

1 x légszűrő

2 x bemeneti cső

1 x kimeneti cső

1 x kipufogócső

1 x szerelőkészlet

Műszaki adatok – LCD frissítés

Fűtőteljesítmény: 5KW

Üzemanyag benzin: Dízel

Névleges feszültség: 12V

Autó klíma típusa: Fűtés:

Üzemanyag-fogyasztás (L/h): 0,18-0,48

A fűtőberendezés üzemi hőmérséklete: -40 ℃ ~ + 50 ℃

Az olajszivattyú üzemi hőmérséklete: -40 ℃ ~ +40 ℃

Csomag tartalma

1 x fűtőberendezés

1 x Digitális kapcsoló

1 x tartozékkészlet

Jellemzők és részletek

All-in-one dízel fűtőberendezés: Névleges feszültség: 12V; Fűtő üzemi hőmérséklet: -40 ℃ ~ + 50 ℃; Olajszivattyú üzemi hőmérséklet: -40 ℃ ~ + 40 ℃. Üzemanyag-fogyasztás: (L/H); Üzemanyag benzin: 0,64 (L/H);

Üzemanyag benzin: Csak dízel. Ezzel a dízel légfűtővel gondoskodtunk arról, hogy felmelegítse autóját és eltávolítsa az ablakok fagyát a hideg téli napokon. A gyors fűtés és az alacsony zajszint miatt a fűtőberendezés bármilyen zord környezetben zökkenőmentesen működik.

LCD és távirányító: A dízel állófűtésünk intelligens LCD monitorral és távirányítóval van felszerelve. Aktiválás után a fűtőberendezés időzítője és termosztátja automatikusan vagy manuálisan beállítható a beépített LCD panel segítségével. Ezenkívül a hőmérsékletet távirányítóval is megváltoztathatja, lehetővé téve, hogy felmelegítse az autót, mielőtt belépne a hideg helységbe.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top